Frumusețea se premiază! Îndrăznește și tu !

22:43
2
Cum sa faci bani pe net cu ajutorul www.likeme-likeyou.com
1. Iti faci cont accesand adresa: likeme-likeyou.com/register.php
2. Dupa crearea contului accesezi pagina de afiliere si distribui banerul nostru pe paginile tale sau link-ul tau referal afisat pe pagina http://likeme-likeyou.com/refer.php (*link-ul referal trebuie sa fie sub forma: http://likeme-likeyou.com/?ref=id-ul tau) il distribui pe retelele sociale unde "activezi" pentru a invita alti utilizatori :)
3. Fiecare invitat ce isi face cont si este activ pe pagina iti va aduce 5 EuroCenti si cate 100 de credite. Aceasta recompensa o vei primi dupa ce invitatul va da primele 50 de click-uri. Asta inseamna ca 20 de invitati iti aduc din start 2 EURO.
4. Toti invitatii tai iti vor aduce la randul lor bani, adica vei primi 20 % din fiecare vanzare generata de utilizatorii invitati de tine
5. Tot in  pagina de afiliere ( http://likeme-likeyou.com/refer.php ) poti sa vezi numarul de invitati ce ii ai la "Statistici - Total Referali"
6. Pentru a converti creditele in EURO trebuie sa accesezi pagina Adauga Fonduri - Conversie Credite.
In acest moment conversia in EURO se face la 2000 de Credite - pentru o perioada limitata de timp. Atentie: conversia in mod normal se face la 10.000 de credite, insa pana pe 1 ianuarie 2014 vei avea posibilitatea sa faci conversia la 2000 Credite.
7. Pentru a retrage banii acceseaza pagina Retragere Bani  si la primii 5 EURO stransi poti face prima retragere.
Daca nu ai cont PAYPAL te rugam sa ne contactezi la adresa admin@likeme-likeyou.com si stabilim impreuna modul de plata pentru care optezi: cartela valorica de 5Euro sau transfer bancar.

2 comentarii:

  1. Incearca Markey Glory.Nu este minciuna, chiar se pot face bani cu putina rabdare si perseverenta.Ai dovezi ale platilor catre concurenti doar cautand pe google.Dintre toate site-urile PTC (paid to click) Market Glory mi se pare a fi cel mai serios, in sensul in care eu chiar am folosit banii castigati.
    Daca esti interesat inregistreaza-te aici http://www.marketglory.com/strategygame/utzuutza
    Toate informatiile pe care vrei sa le stii despre acest joc le gasesti aici http://marketglory-ghid.blogspot.ro/
    Bafta! Te asteptam in comunitatea Market Glory, nu o sa iti para rau :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Facebookul nu imi da voi sa postez linkul vostru (http://likeme-likeyou.com/?ref=25722 ) de ce?

    RăspundețiȘtergere